Opmerkingen of Suggesties asterix.startpagina.nl!

   
 • GAARNE AANDACHTIG LEZEN. Helaas kunnen wij niet alle links die dagelijks bij ons aangemeld worden op de asterix.startpagina.nl plaatsen. Wij zijn dus genoodzaakt een selectie te maken. Geef aan in welke rubriek jouw suggestie naar jouw mening het beste past. Indien wij het hier mee eens zijn wordt deze gratis geplaatst. Je ontvangt geen bericht als je niet geplaatst wordt. Wij adviseren je om na 2 weken op de pagina te kijken Indien jouw site niet gratis wordt opgenomen bestaat de mogelijkheid om te adverteren. Voor meer informatie klik hier.

 • Als je van mening bent dat je op de asterix.startpagina.nl thuishoort kun je met het formulier hieronder een suggestie doen. Let wel op, het betekent dus een suggestie en houdt niet automatisch in dat je link ook geplaatst wordt. Discussie hierover is helaas niet mogelijk. Je ontvangt geen bericht of je wel of niet bent opgenomen. Dit vanwege de vele vele aanvragen.

 • Bij de beoordeling van een site letten we onder andere op: relatie met de pagina, hoeveelheid/inhoud van uw site, snelheid van laden, aanwezigheid pop-ups of unders, toegevoegde waarde ten opzichte van de al reeds geplaatste links op de pagina. Het beoordelen van een site kan uiteraard alleen goed gebeuren als deze helemaal af is. Websites die nog "under construction" zijn worden meteen afgewezen. Wij nemen ook geen gratis homepages (zoals bijvoorbeeld van Lycos, het Net, Demon of .tk) op. Vraag via deze link meer informatie over betaalbare hosting met een .com of .nl domeinnaam.

 • In principe wordt een link slechts éénmaal op een van de door ons beheerde pagina's geplaatst mits deze redactionele waarde toevoegt ten opzichte van de reeds op de geplaatste links. In bepaalde gevallen kan de beheerder daarvan afwijken. Discussie hierover is echter niet mogelijk.

 • De site wordt elke maand geupdated en 3 รก 4x per jaar grondig geupdated. Dat betekent dat we alle linkaanvragen die wij niet gehonoreerd hadden steeds opnieuw in beschouwing nemen bij een volgende update. Het is dus niet nodig om meerdere linkaanvragen te doen. Het herhaalt aanmelden van uw site werkt niet in uw voordeel.

 • U wilt zeker zijn van vaste plaatsing van uw website? U kunt dan overwegen om een sponsorlink te nemen. Let op! Een sponsorlink wordt uitsluitend tegen betaling geplaatst. Als u meer wilt weten over sponsorlinks kunt u hier klikken. • Heeft u zich hier al eerder aangemeld voor een gratis vermelding
  maar u link is niet verwerkt? klik dan hier
  .


  Indien u een nieuwe link voor het eerst aanmeld
  kunt u onderstaand formulier invullen.
  Alleen compleet ingevulde formulieren worden in behandeling genomen

  Naam:
  Bedrijfsnaam:
  Adres:
  Postcode en Plaats:
  Telefoon:
  E-mailadres:
  Aktie:
  Link website:
  Titel website:
  Rubriek
     (kies een bestaande rubriek):
  Uw relatie tot de pagina: Ik ben eigenaar/webmaster

  Ik ben ingehuurd voor het promoten

  Ik vond het gewoon een mooie site
     Bent u bereid een
     link terug op te nemen?:
  Nee

  Ja,

  Iets anders, namelijk
     Van tijd tot tijd sturen
     wij nieuwsbrieven.
     Wilt u die ontvangen?
  Kruis hier aan als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

  Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.
     Neem de code uit de
     afbeelding over:
  Security Image

     
   
     
  Dit mailformulier is van de asterix.startpagina.nl